POČETNA
Još nemaš UCP račun? Što čekaš!?
NAPRAVI RAČUN
PRIJAVA
UCP GUIDE
PRAVILA
FACEBOOK
YOUTUBE
Coinsi svuda, trgovina luda!

November 30,  by Zelda     -     komentari onemogućeni

Iako se nismo podulje vrijeme oglasili na portalu što se tiče foruma, sada je trenutak. Dragi forumaši, naš dizajner Lemon definitivno je pokazao svoje umijeće i rasturio novitetom na forumu! Naime, uveden je  ‘City of Angels Store’. Kao što i sam naziv kaže, ovdje sada korisnik foruma može kupovati raznorazne pogodnosti u zamjenu za Coinse koji se nalaze na profilu svakog korisnika. Osim kupnje, u ‘Trade’ centru može doći i do zamjene, to jest prodaje itemsa. Dakle, apsolutno ludilo i SAMO još jedan dokaz da je City of Angels najbolja i najača zajednica ikad viđena na balkanu! Više detaljnih informacija o ovoj ludoj i povijesnoj inačici foruma čitajte na ovoj adresi.

 

Coinsi su svuda, počinje trgovina luda!

Zima zima led, svuda pada snijeg

November 23,  by Lemon Haze     -     komentari onemogućeni

snow_road_cover_1

 

Pozdrav igračine! Kako provodite ove hladne kišne, kod nekih vedre dane?

 

Kao što i sami znate, ulazimo u još jedno ledeno doba – ZIMU. No vjerojatno ste primjetili da se kroz godišnja doba naša forum tema mjenjala, njen dizajn. Na ljeto, tema se prilagođavala sunčanim i vrućim uvjetima, dok sada na zimu naravno, nedostaje malo snijega, hladnoće i turobnosti, jelda? Tom prilikom ćemo uskoro malo podariti i našem portalu zimske radosti. Naravno, ne pritežito puno ali čisto malo da se zapazi i primjeti, a možda čak bude i ponešto za zabavu. Web design je danas veoma cijenjen i uvijek se prate trendovi pa zašto nebismo i mi kročili u njihov svijet? 

 

Što se servera tiče, još uvijek je aktivna anketa “Roleplay snijega?” (koju možete posjetiti na linku) gdje naravno možete ostaviti Vaš glas i dati nam doznanja što vi mislite o svemu tome. Ukoliko više od polovice glasača bude za “da”, u planu za 12. mjesec imamo ažuriranje (update) skripte na winter mod koji nas svake godine oduševljava. Prošle godine zimski ugođaj krasilo je skijanje, poledica po cesti, temperature, etc., dok ove godine u planu imamo nešto još bolje! #WinterOnCoA

 

stabla

Triatlon multimedija & najava za…

November 7,  by Lemon Haze     -     komentari onemogućeni

Yap! Prošao je najavljeni event – triatlon i ovim putem vam donosimo par slika. Bio je lijepo i uspješno, lijepo organizirano, skriptano i mapano! Iako nije bilo prepuno posla, pokušali smo to odraditi što profesionalnije i u stilu jednog roleplay servera. Zahvaljujemo se svima sudionicima i onima koji su nas podržali svojim prisustvom!

 

Triatlon multimedija

 

… i dajemo vam najavu za novi event koji organiziraju naše dvije rejserske organizacije, a to je RACE WAR! Volite brzinu? Imaš nabrijani auto koji može parirati ostalima? Zašto onda ne dodjes i okušaš se u utrkama?
 
Lokacija je aerodrom u Las Venturasu u Nevadi, a utrke započinju u poslijepodnevnim satima, točnije u 08.11. u 18 sati.
 

 

Da, puno smo iznenađenja. Očekujemo Vas u što većem broju! :)

SA Triatlon

November 2,  by Lemon Haze     -     komentari onemogućeni

City of Angels Event team organizira novi event imena “Triatlon”. Raspored disciplina vam je oštancan na samoj slici, a rutu održavanja će te dobiti dva dana prije samog eventa.

Nagrade za prvu trojicu najumornijih su:

  • 35.000 USD
  • 25.000 USD
  • 15.000 USD

 

Pošto su naši eventi uvijek IC prirode, otvorili smo i aplikacije za vozača autobusa gdje možete zaraditi i do $10.000! Prijaviti se možete putem linka – aplikacije za vozača autobusa

 

 

triatlon1

Halloween in Alhambra

October 29,  by Lemon Haze     -     komentari onemogućeni

31.10. s početkom u 20 sati u klubu Alhambra se održava party povodom Noći vještica. Za sve one koji nemaju pametnijeg posla u subotnju večer, zavirite na naš server, nabacajte objekte na svog lika i osvojite prvo mjesto u natjecanju za najbolji kostim!
 
Uza sve to, na dan (noć) vještica organiziramo i lijepu zabavu na forumu, a o čemu se točno radi saznati će te na vrijeme! :)
 
Untitled-1

« Older posts
CoA-RP "Develop Your Imagination" Est.26.05.2012.
© Made with by Lємση Hαzє. Powered by Wordpress
jump to top